Coachtraject

coachtraject2Nadat jij of je opdrachtgever contact met me hebt opgenomen, maken we nader kennis met elkaar via een intakegesprek. We bespreken je persoonlijke coachvraag, onderzoeken welke thema’s bij jou spelen en stellen een hypothese op. Aan het eind van het intakegesprek geef ik een inschatting hoeveel coachsessies nodig zijn. We bepalen dan samen of, en zo ja hoe, we met elkaar verder gaan.

Tijdens de eerste coachsessie leggen we het concrete coachdoel vast in een coachcontract, die we samen ondertekenen. Daarna doorlopen we een coachtraject van 5 tot 8 sessies, waarin we op een transparante manier met dit doel aan de slag gaan. Belangrijk uitgangspunt is dat je tijdens het traject zelf aan het roer staat. Na afloop van het traject heb je een oplossing met concrete handvatten in handen, waarmee je zelfstandig verder kunt.

De coachsessies van gemiddeld anderhalf uur vinden plaats op een sfeervolle locatie van Het Coachhuis. Dit is mogelijk op diverse plekken in Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Een eerste (telefonische) kennismaking is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos. Voor de coachsessies daarna (incl. intake) bedraagt mijn uurtarief excl. btw € 150,- voor zakelijke professionals en € 95,- voor particulieren. Mijn reiskosten bedragen € 0,25 per km. 

> Naar reviews