Coachtraject

coachtraject2Nadat jij of je opdrachtgever contact met me hebt opgenomen, maken we nader kennis met elkaar via een intakegesprek. We bespreken je persoonlijke coachvraag, onderzoeken welke thema’s bij jou spelen en stellen een hypothese op. Aan het eind van het intakegesprek geef ik een inschatting hoeveel coachsessies nodig zijn. We bepalen dan samen of, en zo ja hoe, we met elkaar verder gaan.

Tijdens de eerste coachsessie leggen we het concrete coachdoel vast in een coachcontract, die we samen ondertekenen. Daarna doorlopen we een coachtraject, waarin we op een transparante manier met dit doel aan de slag gaan. Belangrijk uitgangspunt is dat je tijdens het traject zelf aan het roer staat. Na afloop van het traject heb je een oplossing met concrete handvatten in handen, waarmee je zelfstandig verder kunt.

De coachsessies van gemiddeld vijf kwartier vinden plaats op een sfeervolle locatie van Het Coachhuis. Dit is mogelijk op diverse plekken in Nederland. Mijn uurtarief excl. btw bedraagt € 150 voor zakelijke professionals en € 100 voor particulieren. Voor reiskosten breng ik € 0,25 per km in rekening.

> Naar contact