Voor wie?

Als professional heb je talent voor je vak. Dingen gaan je veelal goed af. Maar soms loop je tegen iets of iemand aan in je professionele of privĂ©-leven, waarmee je niet goed raad weet. Het zit je al een tijd in de weg en zelf kom je er maar niet uit. Je zou er eens open over willen spreken met iemand die empathisch is. Iemand die je positief waardeert en onvoorwaardelijk accepteert. Dan ben je bij mij aan het goede adres. Zo'n coach ben ik. 

voorwie

Jij bent uniek, dus ook jouw coachvraag is uniek. Omdat ook ik professional ben, wil ik zo naar je kijken en met je werken. Zonder oordeel of vooringenomenheid. Maar wel vanuit een ander perspectief dan je gewend bent. Via nieuwe inzichten komen we samen tot verrassende oplossingen. Mijn kennis en ervaring helpen je op weg naar een nieuwe toekomst. Ik ga de uitdaging graag met je aan.

Als master coach zet ik mezelf volledig in om samen met jou op zoek te gaan naar een persoonlijke oplossing. Ik kijk hoe je in het hier-en-nu het antwoord op je coachvraag kunt vinden. Als aanvulling op je hoofd wil ik op zoek naar datgene wat in jouw hart en ziel is gelegd. Op een heel concrete manier, niet soft of zweverig. Dat is mijn motivatie en tegelijkertijd mijn toegevoegde waarde.

> Over Frank