Over Frank

overfrankMijn naam is Frank Proost. Geboren in Arnhem in 1971. Ik ben echtgenoot van Frederike, en vader van Sara, Elise, Pieter en Berend. Actief sporten doe ik als zwemmer en hardloper.

Alle vreugdevolle momenten in mijn leven, maar zeker ook de worstelingen en tegenslagen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Voor mij is het christelijke geloof een belangrijke pijler: dat is de bron van waaruit ik leef en werk.

Ik ben zelfstandig coach en counselor. Mijn erkende diploma's Master Coach en Master Counselor heb ik bij het Europees Instituut (de Baak) behaald. Hierdoor beschik ik over een stevige theoretische ondergrond voor mijn coaching, en heb ik in de praktijk ruime coachervaring opgedaan.

Naast mijn coachpraktijk ben ik net als jij ook professional. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Tilburg University, en daarna Actuariaat aan het Actuarieel Instituut. Sinds 1993 werk ik als manager, toezichthouder en specialist bij ondernemingen als Monuta, De Nederlandsche Bank, Interpolis, Ohra en Sterpolis.
 

LogoGoedV2           Tilburg University           actuarieelinstituut1 

> naar werkwijze