Over Frank

overfrankMag ik me aan je voorstellen? Mijn naam is Frank Proost. Geboren in Arnhem in 1971. Ik ben echtgenoot van Frederike, en vader van Sara, Elise, Pieter en Berend. Actief sporten doe ik als zwemmer en hardloper.

De vreugdevolle momenten in mijn leven maar ook de waardevolle worstelingen en tegenslagen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Als mens, coach en professional. Het christelijke geloof is mij dierbaar. God is de bron van waaruit ik leef en werk.

Ik ben werkzaam als zelfstandig coach vanuit mijn eigen coachpraktijk. Mijn diploma's Master Coach en Master Counselor heb ik behaald bij het Coach College de Baak. Ik beschik over een stevige theoretische ondergrond voor mijn coaching, en heb ruime praktijkervaring via diverse opdrachtgevers.

Naast mijn coachpraktijk ben ik, net als jij, ook werkzaam als professional. Voorheen in loondienst en sinds enige tijd als freelancer op gebied van financieel risicomanagement. Daartoe heb ik Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Tilburg University, en Actuariaat aan het Actuarieel Instituut. Ik heb ervaring als manager, toezichthouder en specialist bij ondernemingen als Bovemij, Monuta, De Nederlandsche Bank, Interpolis, Ohra en Sterpolis.

Coach College de Baak           Tilburg University           actuarieelinstituut1 

> naar werkwijze