Michiel

"Frank en ik zijn een uitgebreid coachtraject aangegaan, vanuit een centrale vraag die ik had (waar ik energie in mijn werk kwijt raakte en hoe ik dat terug kon vinden). Gedurende het traject hebben we meerdere aspecten behandeld, waarbij Frank altijd aftaste of het voor mij goed was om het daarover te hebben. In het traject heb ik mijzelf beter leren kennen en vooral beter leren begrijpen en accepteren. Dit traject helpt mij nu nog elke dag! Ik kan het samenwerken met Frank ten zeerste aanraden. Hij is rustig, geduldig, stelt vragen (en vult niet in) en laat het aan mij om te bepalen waar we heen gaan en hoe ver we komen."

Paul

"Terugkijkend op de coachgesprekken die ik met Frank heb gehad, moest ik denken aan de heilige Paulus. Hij was ook een goede mediator, iemand die wist te verbinden waar mensen uit elkaar groeiden door meningsverschillen en verschil van inzicht. Paulus wist dan door een luisterend oor en kleine aanwijzingen mensen weer bij elkaar te brengen en te verenigen. Ik heb met Frank in die Geest onze gespreken als genezend en boeiend ervaren."

Esther

"Dankjewel voor dit prachtige coachingstraject. Het heeft mij zoveel gebracht. Ik was al een gelukkig mens, maar ben er nog gelukkiger van geworden. Ik vind je echt een topcoach!"

Patricia

"Dankjewel voor al je goede hulp! Door je adviezen voel ik me zoveel fijner!"

Bart

"Soms ontstaat bij een ontmoeting tussen twee personen iets bijzonders! Dank voor alle waardevolle gesprekken en de mooie eigenschap om te kunnen reflecteren en luisteren."

George

"Het was een zegen voor ons team om tijdens de coaching samen te zoeken naar oplossingen voor problemen via een methode die echt werkt, en die ook heel praktisch is. De persoonlijke coachingstijl van Frank gecombineerd met zijn maatschappelijke achtergrond zijn zeer essentieel en efficiënt. Luisteren, samenvatten en meer vragen stellen om een punt duidelijk te maken, is interessant. En nog belangrijker is de methode van ‘niet voor een ander invullen’. We willen Frank aanbevelen aan iedereen die een update in hun kennis in management wil hebben, waarbij het welzijn van elke individu in een groep, team of comité centraal staat."